Logo Rijnwaarden
Bestemmingsplan Lobith Geerlingshofstraat 2014, Rijnwaarden

Bij besluit van 30 september 2014 heeft de Raad van de gemeente Rijnwaarden het bestemmingsplan Lobith Geerlingshofstraat 2014 vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt een woning aan de Geerlinghofstraat te Lobith aan de achterzijde van het perceel Gildestraat 14 mogelijk. Het plan is vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak en heeft niet als ontwerp ter inzage gelegen.

Inzage

Met ingang van 18 december 2014 het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken ter inzage. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken en zijn gedurende deze termijn in te zien via www.rijnwaarden.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Stukken zijn tevens in te zien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina.

Beroep

Belanghebbenden, die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en start met ingang van de dag na de terinzagelegging. De beroepstermijn loopt van vrijdag 19 december 2014 tot en met donderdag 29 januari 2015.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen opschortende werking. Indien u als belanghebbende de inwerkingtreding wilt opschorten kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Een gemotiveerd verzoek hiertoe richt u aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven