Logo BoxtelBestemmingsplan Liempde

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Liempde ter inzage ligt met ingang van vrijdag 7 februari 2014 tot en met vrijdag 21 maart 2014. Dit plan is door de gemeenteraad op 17 december 2013 gewijzigd vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn diverse wijziging aangebracht. De wijzigingen zijn opgenomen in de Nota van zienswijzen en wijzigingen.

Inzage

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn vanaf vrijdag 7 februari 2014 digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757BP07Liempde2012-VST1.

Daarnaast kunt u de papieren versie van de stukken inzien in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan hebben ingediend bij de gemeenteraad en zij die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kunnen tot en met 21 maart 2014 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.

Verder kan iedere belanghebbende tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad zijn aangebracht, gedurende bovenvermelde termijn, ook beroep instellen.

In werking

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Tegelijk met een beroep is het mogelijk om de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Wet - en regelgeving

Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.8

Boxtel, 5 februari 2014

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

M.Buijs , burgemeester

Drs. J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven