Vaststelling bestemmingsplan “Beemsterboerweg 7 te Waarland”
Logo Schagen
NL.IMRO.0441.BP WLDBeemstrbweg7 -VA01
Burgemeester en wethouders van Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van de gemeente Schagen in zijn vergadering van 25 november 2014 het bestemmingsplan “Beemsterboerweg 7 te Waarland” heeft vastgesteld.
Het bestemmingsplan
Het plangebied is gelegen aan de Beemsterboerweg 7 te Waarland. Het bestemmingsplan regelt de vervanging van een glasopstand van ruim 2000 m2 door woningen in het kader van de Ruimte voor Ruimteregeling.
Tervisielegging
Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar met ingang van 10 december 2014 tot en met 21 januari 2015 via de website van de gemeente Schagen (www.schagen.nl) , rubriek :beleid en plannen, onder bestemmingsplannen, klikken op: bestemmingsplannen in voorbereiding) of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPWLDBeemstrbweg7-VA01 .
De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen//NL.IMRO.0441.BPWLDBeemstrbweg7-VA01.
Beroep tegen vaststelling
Tegen het besluit van de raad tot vaststelling van het bestemmingsplan kan in genoemde periode beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kan gebruik maken degene, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van beroep.
Inwerkingtreding bestemmingsplan
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt inwerking met ingang van de dag na die waarop de hiervoor genoemde beroepstermijn afloopt. Gedurende de termijn van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking, totdat op dat verzoek is beslist
Schagen, 9 december 2014
Naar boven