Logo Hoorn
Vastgesteld wijzigingsplan Gerritsland 67 te Hoorn, Hoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 25 november 2014 is besloten het wijzigingsplan Gerritsland 67 gewijzigd vast te stellen.

Wat houdt de wijziging in?

De wijziging betreft een aanpassing van het aantal parkeerplaatsen in de toelichting van het bestemmingsplan.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 16 december tot en met 26 januari 2015 voor een ieder ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Ook zijn de stukken raadpleegbaar op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0405.BPWGerritsland67-va01).

Indienen van beroep

Binnen de periode van terinzageligging kan tegen het besluit beroep worden ingediend bij de

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingediend door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij het college in te dienen.

Een beroepschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift kan ook digitaal, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op 27 januari 2015. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan in werking als op dat verzoek is beslist.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep instelt, kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing van het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de inwerkingtreding van het wijzigingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening kan schriftelijk dan wel digitaal worden gestuurd naar voornoemd adres van de Raad van State.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Hoorn, 15 december 2014

Naar boven