Logo Smallingerland
Ontwerpuitwerkingsplan 'Drachten Hoek Folgeren Folgeralaan', Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan 'Drachten Hoek Folgeren Folgeralaan' vanaf vrijdag 12 december 2014 ter inzage ligt ten behoeve van zienswijzen.

Doel van het plan

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een braakliggend perceel op de hoek van de Folgeren en de Folgeralaan. De geldende bestemming 'Wonen- uit te werken' maakt woningbouw mogelijk door een uitwerkingsplan van het bestemmingsplan Vrijburgh in procedure te brengen. Door dit uitwerkingsplan wordt het mogelijk om één vrijstaande woning te realiseren.

Het is nodig om voor deze woning een hogere waarde vast te stellen op grond van de wet geluidhinder. Daarvoor wordt een aparte procedure gevoerd.

Bekijken

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage:

Reageren

Gedurende de reactietermijn van vrijdag 12 december 2014 tot en met donderdag 22 januari 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan indienen. Uw schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan: het college van burgemeester en wethouders van gemeente Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over het uitwerkingsplan of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

Naar boven