Logo Rotterdam
Verleende omgevingsvergunning ‘Gasleiding Kandelaarweg’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingvergunning hebben verleend om een nieuwe gasleiding aan te leggen vanaf de spoorlijn Schiedam-Delft naar het bestaande afsluiterschema (S-6082) richting de bewoningskern Kandelaar.

De nieuwe leiding van ca. 850 meter zal parallel komen te liggen aan de bestaande leiding en zal aan beide uiteinden worden aangesloten op het bestaande net. Om de leiding te kunnen aansluiten zal het afsluiterschema nabij de Kandelaarweg worden uitgebreid.

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen van vrijdag 12 december 2014 tot en met vrijdag 23 januari 2015 ter inzage bij Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241).

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/rotterdambericht. Hier kunnen de stukken vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ”plannen in uitgebreide procedure”.

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tot en met 23 januari 2015 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest; of

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het beroep/verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 10 december 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven