Logo Landerd
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bouwkavel 21 en 23 e.o., Bedrijventerrein Voederheil II, Zeeland’ ter inzage, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bouwkavel 21 en 23 e.o., Bedrijventerrein Voederheil II, Zeeland” voor een ieder ter inzage ligt. Hieronder wordt aangegeven waarover het bestemmingsplan gaat en hoe u kunt reageren.

Bestemmingsplan “Bouwkavel 21 en 23 e.o., Bedrijventerrein Voederheil II, Zeeland”

In een bestemmingsplan legt de gemeente bestemmingen zoals bedrijven, wegen en groen vast op een kaart. Daarbij worden voorschriften gegeven voor het bouwen op en het gebruik van de grond. De gemeenteraad stelt uiteindelijk het bestemmingsplan vast.

In het nieuwe bestemmingsplan leggen wij voor de betreffende bouwkavels de bouwregels vast waarover wij met de potentiele kopers van de grond afspraken hebben gemaakt. Deze regels passen beter bij de voorgenomen (bouw)plannen van de potentiele kopers.

Het ontwerpbestemmingsplan bekijken

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 december 2014 tot en met woensdag 21 januari 2015 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.bpzee2014bedrijven-OW01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685.bpzee2014bedrijven-OW01

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Uw reactie noemen wij een zienswijze.

U dient uw (bij voorkeur schriftelijke) zienswijze binnen de genoemde terinzagetermijn kenbaar te maken. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Maas, via 0486-458212. Let op: u kunt niet per email reageren!

Bij de vaststelling van het definitieve bestemmingsplan neemt de gemeenteraad ook een besluit over de ontvangen zienswijzen.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw M. Maas via telefoonnummer 0486-458212 of via e-mail melanie.maas@landerd.nl.

Naar boven