Logo Hoogeveen
Voorbereidingsbesluit Stuifzand, uitbreiding woningbouw, Hoogeveen

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 4 december 2014 besloten dat op grond van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een gebied ten noordoosten van de kom van het dorp Stuifzand. Het gebied wordt in het zuiden globaal begrensd door de percelen aan de noordzijde van de Hoofdweg, in het westen door percelen aan de Cavaljeweg en in het noorden en oosten door agrarische percelen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 11 december 2014 en heeft een werkingsduur van één jaar. Tegen dit besluit is geen bezwaar en beroep mogelijk.

Het raadsbesluit en de daarbij behorende kaart ligt met ingang van 11 december 2014 gedurende de werkingstermijn van één jaar voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.

Het voorbereidingsbesluit kan tevens worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer NL.IMRO.0118.2014VB8003001-VG01. Het besluit is tevens te raadplegen op www.hoogeveen.nl/inzage.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Barends via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven