Logo Bernheze
Vaststellen wijzigingsplan Schoolstraat 20 Heeswijk-Dinther, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders heeft het wijzigingsplan Schoolstraat 20 Heeswijk-Dinther ongewijzigd vastgesteld (artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening).

Inhoud: Met het wijzigingsplan wordt een in het bestemmingsplan De kommen van Bernheze opgenomen wijzigingsbevoegdheid toegepast voor het toevoegen van een extra woonbestemming op het perceel Schoolstraat 20, Heeswijk-Dinther. Het huidige perceel zal gesplitst worden en aan de achterzijde van het perceel wordt een woning toegevoegd, gesitueerd aan de Aa-brugstraat.

Inzage: Het wijzigingsplan ligt met ingang van 11 december 2014 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal te raadplegen en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPschoolstraat20-vg01).

Reageren: Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp kenbaar hebben gemaakt, of niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het wijzigingsplan treed de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven