Logo Vlaardingen
Onherroepelijke bestemmingsplannen Oostwijk-Zuid’ en ‘KW-kades’, Vlaardingen

De gemeenteraad van Vlaardingen heeft in zijn vergadering van 26 juni 2014 het bestemmingsplan “Oostwijk-Zuid” vastgesteld. Na de publicatie is het vaststellingsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan met ingang van 31 juli 2014 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage gelegd.

De gemeenteraad van Vlaardingen heeft in zijn vergadering van 18 september 2014 het bestemmingsplan “KW-kades” vastgesteld. Na de publicatie is het vaststellingsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan met ingang van 9 oktober 2014 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage gelegd.

Tegen de vastgestelde bestemmingsplannen zijn binnen voornoemde termijnen geen beroepen ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hiermee zijn de bestemmingsplannen onherroepelijk geworden.

Ter inzage

De bestemmingsplannen liggen vanaf heden voor een ieder ter inzage bij het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6 tijdens openingsuren van 08.00 – 17.00 uur. De bestemmingsplannen zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vlaardingen, 10 december 2014

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven