Logo Boxmeer
Wijziging bestemmingsplan ‘Sambeek’ en ontheffing hogere grenswaarde geluidhinder, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij op 2 december 2014 hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan “Sambeek” om zodoende splitsing van de voormalige pastorie aan de Grotestraat 67 te Sambeek mogelijk te maken, waardoor op deze locatie 2 woningen ontstaan. Tevens is door ons college in dit verband, op grond van de Wet geluidhinder, besloten tot vaststelling van hogere grenswaarden geluid zoals bedoeld in deze wet.

Met ingang van 10 december 2014 liggen het wijzigingsbesluit, de beschikking hogere grenswaarde geluidhinder en de bijbehorende stukken gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. De besluiten met bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder Actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan tot en met 20 januari 2015 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend;

  • of aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen.

Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op 21 januari, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte, Economie en Vergunningen.

Naar boven