Logo Boxmeer
Ontwerpbestemmingsplan Hollesteeg 1a, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘Hollesteeg 1a Boxmeer’

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het bestaande uitvaartcentrum aan de Hollesteeg. Het geldend bestemmingsplan ‘Boxmeer-Noord’ stemt niet overeen met de feitelijke situatie (gebouwen en parkeerterrein). Daarom wordt het bestemmingsplan op dit onderdeel geactualiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 10 december 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via: www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 20 januari 2015 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen metde heer H. Verberk.

Naar boven