Verkeersbesluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Homoet in Veenendaal
Logo Veenendaal
2014.33590
Gemeente Veenendaal
Burgemeester en wethouders van Veenendaal hebben het volgende verkeersbesluit genomen:
B&W besluit nr 2014.33590:
het inrichten van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken in de nabijheid van Homoet 4. Dit vak wordt ingericht voor mevrouw C. Goldstein-Roelofsen.
 
Bevoegdheid:
Op grond van het bepaalde in artikel 18 lid 1 onder d van de Wegenverkeerswet 1994 juncto artikel 12 BABW worden verkeersbesluiten genomen door het college van burgemeester en wethouders. Op 21 januari 2014 is deze bevoegdheid door het college van burgemeester en wethouders gemandateerd aan de Algemeen directeur van de gemeente Veenendaal. De Algemeen directeur heeft op 13 februari 2014 deze bevoegdheid ondergemandateerd aan de Manager van de afdeling Wijk- en Stadsbeheer ingaande 1 januari 2014.
 
Overwegingen ten aanzien van het besluit
 
De Homoet in Veenendaal is in beheer bij de gemeente Veenendaal
 
Mevrouw Goldstein-Roelofsen woont op Homoet 4 in Veenendaal en is in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart type B.
 
zij is rolstoelgebonden en woont in een MIVA woning
 
over dit besluit is overleg gevoerd met de Politie Regio Utrecht, district Heuvelrug, die kan instemmen met dit besluit
 
BESLUIT
Op grond van voorgaande overwegingen is de gemeente tot het besluit gekomen om
  • 1.
    door het plaatsen van het bord model E6 (gehandicapten[parkeerplaats) van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, voorzien van een onderbord OB 309, een gehandicaptenparkeerplaats in te richten, uitsluitend bestemd voor het door mevrouw Goldstein-Roelofste in gebruik zijnde motorvoertuig.
  • 2.
    dit besluit in werking te laten treden zodra het bord genoemd onder punt 1 is geplaatst.
 
 
Veenendaal, 4 december 2014

Namens burgemeester en wethouders,

W. van Beijnum

afdelingsmanager Wijk- en Stadsbeheer

Mededelingen
Bezwaren
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende zes weken vanaf de datum van deze publicatie schriftelijk bezwaar indienen tegen dit verkeersbesluit bij burgemeester en wethouders. Tijdens deze periode zal het verkeersbesluit met tekening ter inzage liggen bij het omgevingsloket in het gemeentehuis.
 
 
Naar boven