Logo Rijssen-Holten
Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Holten, Handelsweg-Bedrijvenweg’, Rijssen-Holten

Dit vastgestelde uitwerkingsplan wordt globaal begrensd door de gronden gelegen tussen de Handelsweg, Bedrijvenweg en de Productieweg in fase 2 van Vletgaarsmaten. Dit plan maakt planologisch bouwmogelijkheden voor bedrijven mogelijk. De uitwerkingsbevoegheid volgt uit de huidige bestemming ‘Bedrijventerrein – Uit te werken’ van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Holten’.

Het uitwerkingsplan kunt u inzien op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1742.UPHB2014001-0401 en op onze website onder Actueel / Bekendmakingen/Bestemmingsplan. De digitale bestanden van het plan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.UPHB2014001-/NL.IMRO.1742.UPHB2014001-0401/

U kunt het plan vanaf woensdag 10 december 2014 t/m woensdag 21 januari 2015 inzien bij het loket van de afdeling Wonen en Ondernemen of digitaal via onze website onder Actueel / Bekendmakingen. Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpwijzigings-/uitwerkingsplan aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken, kan vanaf de donderdag na terinzagelegging gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst het besluit totdat op dat verzoek is beslist. Meer informatie vindt u op onze website onder Direct regelen / Bezwaar, beroep of zienswijze. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij het loket Wonen en Ondernemen.

Naar boven