Logo Reimerswaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘de Uitkijk Kruiningen’, Reimerswaal

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat vanaf donderdag 11 december 2014 tot en met woensdag 21 januari 2015 het ontwerpbestemmingsplan “De Uitkijk Kruiningen” met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.03KnBPDeUitkijk-on01 voor iedereen ter inzage ligt bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Bovengenoemd plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, www.reimerswaal.nl. U kiest aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Kruiningen te klikken.

Het bestemmingsplan “De Uitkijk Kruiningen” heeft tot doel het planologisch mogelijk maken van een appartementencomplex met maximaal 12 seniorenappartementen in het gebied op de hoek burgemeester Elenbaasstraat en Rijksweg in Kruiningen.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Reimerswaal maken op grond van artikel 110c, lid 1, van de Wet geluidhinder tevens bekend dat het bij het ontwerpbestemmingsplan behorende ontwerpbesluit hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting op grond van de Wet geluidhinder, van donderdag 11 december 2014 tot en met 21 januari 2015 als bijlage bij het ontwerpbestemmingsplan “De Uitkijk Kruiningen” ter inzage ligt en op dezelfde wijze als het ontwerpbestemmingsplan digitaal is te raadplegen. Het ontwerpbesluit hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting op grond van de Wet geluidhinder heeft betrekking op het nieuw te bouwen appartementencomplex op de projectlocatie “De Uitkijk” op de hoek van de burgemeester Elenbaasstraat en de Oude Rijksweg in Kruiningen. Deze hogere waarden zijn nodig vanwege de geluidsbelasting van het wegverkeerslawaai van de A58 en de N289/Oude Rijksweg.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijke of mondelinge zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan ons college (Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen). Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor via het algemene telefoonnummer van de gemeente, 14 0113, een afspraak maken met mevrouw Van Rooijen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. De gemeenteraad stelt degenen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid tot het geven van een nadere mondelinge toelichting tijdens een vergadering van de opinieraad.

Zienswijzen ontwerp besluit hogere waarden

Over het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder kunnen belanghebbenden gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het college van de gemeente Reimerswaal. Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw Van Rooijen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via het algemene telefoonnummer van de gemeente 14 0113.

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Rooijen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente 14 0113.

Kruiningen, 10 december 2014

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven