Logo Lopik
Vastgesteld wijzigingsplan Boveneind ZZ 25 te Benschop, Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 25 november 2014 het wijzigingsplan “Boveneind ZZ 25” te Benschop ongewijzigd hebben vastgesteld.

Planontwikkeling

Het wijzigingsplan voorziet in de uitbreiding van een bestaand agrarisch bouwvlak op het perceel Boveneind ZZ 25 te Benschop.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan, het raadsbesluit en de overige bijbehorende stukken liggen van 10 december 2014 t/m 20 januari 2015 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten de openingstijden kan het wijzigingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lopik.nl onder “Bouwen en wonen” en vervolgens onder “Bestemmingsplannen” en “Landelijk gebied / vastgesteld”.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan schriftelijk een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door belanghebbenden:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • voor zover het beroep is gericht op de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het wijzigingsplan niet op. Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State zal u een griffierecht in rekening brengen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel verzoek om voorlopige voorziening.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, te weten op 21 januari 2015. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven