Het verplaatsen van de éénrichtingssituatie aan de Wilmenweg te Merkelbeek
Logo Onderbanken
2014/3635
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS
VAN ONDERBANKEN
Overwegingen ten aanzien van het besluit
Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid op de weg, het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan en het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van het verkeer, is het gewenst om, conform bijlage 1 de eenrichtingssituatie aan de Wilmenweg te Merkelbeek aan te passen.
Het is hiervoor noodzakelijk het bord C02 te verplaatsen van de huidige locatie, aan het plein, naar een locatie achter de inrit van huisnummer 8A (gezien vanuit het plein).
BESLUIT
[Vul hier de regelingtekst in]Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten Burgemeester en Wethouders van Onderbanken:
  • 1.
    Het verplaatsen van het bord C02, en daarmee de éénrichtingssituatie aan de Wilmenweg te Merkelbeek van het plein naar een locatie achter de inrit van huisnummer 8A conform bijlage.

Namens deze,

Burgemeester en Wethouders van Onderbanken

Secretaris, Burgemeester,

F.C.W. Geraets , M.A.H. Clermonts-Aretz

Mededelingen
Inwerkingtreding besluit
 Dit besluit treedt in werking 6 weken na bekendmaking van dit besluit. Dit besluit zal worden bekend gemaakt op woensdag 3 december 2014 door publicatie via de website van de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl), compleet met eventuele bijlagen.
Tevens zal er een vermelding van dit besluit worden geplaatst in het Onderbanken journaal.  
  Rechtsbescherming
 Tegen dit besluit kunt u bezwaar maken. Binnen 6 weken na de dag van verzending van dit besluit dient u dan schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken, postbus 1090, 6450 CB Schinveld.
Aan het indienen van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden.
Uw bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:
uw naam en adres;
uw handtekening;
de datum waarop u het bezwaarschrift heeft geschreven (dagtekening);
een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht;
de motivering van uw bezwaar (de gronden).
Een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Indien u van mening bent dat er onmiddellijk tegen dit besluit actie moet worden ondernomen, kunt u nadat u een bezwaarschrift heeft ingediend, op grond van artikel 8: 81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de rechtbank te Maastricht verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van het besluit inhouden. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn echter wel kosten verbonden. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht bij de rechtbank.
Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastrich. U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij de hierboven genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven