Logo Beemster
Ontwerp-omgevingsvergunning afwijking bestemmingsplan ex art. 2.12 lid 1 onder a sub 3° Wabo, Middenweg 77 te Middenbeemster, Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend dat zij van plan zijn om het toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied 2012 voor het vestigen van een kinderdagverblijf in een deel van een woning en het brandveilig gebruiken van het gebouw op het perceel Middenweg 77 te Middenbeemster.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 december 2014 tot en met 26 januari 2015 van 8.30 uur tot 12.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Beemster, postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster. Omdat de gemeente Purmerend de ambtelijke werkzaamheden voor de gemeente Beemster uitvoert, kunt u voor informatie contact opnemen met het team Vergunningen van de gemeente Purmerend.

Naar boven