Logo Harderwijk
Bestemmingsplan Binnenstad – Blauwverversteeg, Harderwijk

De gemeenteraad heeft op 6 november het bestemmingsplan Binnenstad – Blauwverversteeg ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van één vrijstaande woning op het perceel dat is gelegen tussen de panden Vijhestraat 3-5 en de historische stadsmuur op de hoek Blauwverversteeg en het Wellenpad.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 11 december gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend. Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: afd. Ruimte, dhr. N.P. Otten, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00105-0003) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbinnenstad.

Naar boven