Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Brede School Herwijnen’, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Herwijnen, Brede School”.

Toelichting.

Voor het perceel Achterweg 35 te Herwijnen is een plan ingediend voor het realiseren een brede school. Het huidige bestemmingsplan staat de realisering van dit plan niet toe. In het ontwerpbestemmingsplan wordt de bouw van een brede school onder voorwaarden mogelijk gemaakt.

Ter inzage.

Vanaf donderdag 4 december 2014 tot en met woensdag 14 januari 2015 ligt het ontwerpbestemmings-plan tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000. Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de naam: NL.IMRO.0733.bpHwnAchterweg35-OW01) kennis-nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Inloopavond.

Op 6 januari 2015 tussen 19.30 uur en 20.30 uur vindt een inloopavond plaats in dorpshuis “De Poort” te Herwijnen, Zworrelstraat 79 te Herwijnen. Tijdens deze inloopavond kunt u nadere informatie verkrijgen over het ontwerpbestemmingsplan en het stedenbouwkundig inrichtingsplan.

Zienswijze.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven