Logo Gorinchem
Onherroepelijk bestemmingsplan Brede school Schuttersplein, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Brede school Schuttersplein’ onherroepelijk is geworden op 19 november 2014, identificatienummer: NL.IMRO.0512.BP2012131-4001

Bestemmingsplan

Het plangebied (postcode 4205) van het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door:

  • ten noorden: de Scheywijck

  • ten oosten: het gebouw ‘De Schuttershof’

  • ten zuiden: de Busschieterstraat

  • ten westen: de straat Stalkaarsen

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is het voornemen om in het plangebied een nieuwe brede school te bouwen aan de straat Stalkaarsen met huisnummers15/17, waar voorheen

het gebouw van de basisschool ‘de Baanbreker’ stond.

Het onherroepelijke bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem ziet u de ruimtelijke plannen van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Onherroepelijk --> Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Brede school Schuttersplein’ staat een rechtstreekse link naar het digitale bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het bestemmingsplan kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem bij het team Vergunningen.

Het is niet meer mogelijk om te reageren op het bestemmingsplan.

Gorinchem, 9 december 2014

Naar boven