Logo Epe
Ontwerpbestemmingsplan Lemoine te Vaassen, Epe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van woensdag 10 december 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Lemoine te Vaassen.

Het ontwerp bestemmingsplan Lemoine te Vaassen bevat de juridisch-planologische regeling voor de herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Eekterveld voor de realisatie van een parkeerterrein voor het personeel van Le Moine Holland B.V. en de daarvoor benodigde bos- en natuurcompensatie.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerp bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.VAA019Lemoine-OBP1

of deze link gebruiken:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.VAA019Lemoine-OBP1

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het ontwerp bestemmingsplan Lemoine te Vaassen op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en van 17.00 – 20.00 op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 140578).

Epe, 9 december 2014

Naar boven