OntwerpbestemmingsplanKlazienaveen, glastuinbouwgebied Klazienaveen
Logo Emmen
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Klazienaveen, glastuinbouwgebied Klazienaveen” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2013045-B501”vanaf 10 december 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak, op verzoek ook buitenkantooruren, inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591
Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actuele bestemmingsplanregeling voor het tuinbouwgebied Klazienaveen. Dit bestemmingsplan omvat het bestaande tuinbouwgebied. Het nog niet uitgegeven Rundedal is niet meegenomen.
Voor het te ontwikkelen gebied is geen exploitatieplan opgesteld.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
Emmen, 1 december 2014
burgemeester en wethouders van Emmen,
wnd secretaris A.A.W.M. Disch
de burgemeester C. Bijl
Naar boven