Logo Boxmeer
Bestemmingsplan Boxmeer Zuidwest

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 30 oktober 2014 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan

BOXMEER ZUIDWEST

Het bestemmingsplan, dat betrekking heeft op de wijken Bakelgeert en Luneven en de bedrijventerreinen ’t Leucker en Valendries, ligt met ingang van 10 december 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het plan is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 20 januari 2015 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door diegenen die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Tevens kunnen belanghebbenden, ook als zij niet eerder een zienswijze naar voren hebben gebracht, beroep instellen tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 10019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 21 januari 2015, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte, Economie en Vergunningen.

Naar boven