Logo Midden-Delfland
Ontwerp beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein Harnaschpolder, Midden-Delfland

Ter inzage ligging ontwerp beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein Harnaschpolder

Het ontwerp beeldkwaliteitplan “Bedrijventerrein Harnaschpolder” ligt met ingang van 5 december 2014 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

In deze actualisatie van het geldende beeldkwaliteitplan worden nadere richtlijnen met betrekking tot de nieuwe hoofdstructuur en beeldkwaliteit van het gebied vastgelegd. De actualisatie dient als richtlijn voor de vormgeving van de te ontwikkelen bouwplannen en voor het gebruik en de inrichting van het plangebied.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen een inspraakreactie op het ontwerp indienen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl in de rubriek bestuur en beleid > stukken ter inzage

Inloopavond donderdag 18 december 2014

Op donderdag 18 december a.s. kunt u tijdens een inloopavond informatie krijgen over het ontwerp beeldkwaliteitplan “Bedrijventerrein Harnaschpolder”. U bent van harte welkom van 18.30 uur tot 21.30 uur in De Hoornbloem. Er zal geen centrale presentatie worden verzorgd, u kunt op elk tijdstip binnen de genoemde tijden dus gewoon binnenkomen

Naar boven