Logo Midden-Delfland
Voorontwerp bestemmingsplan Harnaschpolder-Zuid 2014, Midden-Delfland

Ter inzage ligging voorontwerp bestemmingsplan Harnaschpolder-Zuid 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken overeenkomstig artikel 1.31 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij het voorontwerp bestemmingsplan Harnaschpolder-Zuid 2014 ter inzage leggen.

Planbeschrijving en plangebied

Voorliggend bestemmingsplan betreft de actualisatie van de bestemmingsplannen

‘Harnaschpolder-Midden’ en ‘Harnaschpolder-Weteringzone’. Deze plannen waren ouder dan 10 jaar en moesten conform de actualisatieplicht uit de Wet ruimtelijke ordening worden geactualiseerd.

De hiervoor geldende bestemmingsplannen ‘Harnaschpolder-Midden’ en ‘Harnaschpolder-

Weteringzone’ hebben betrekking op de ontwikkeling van het zuidelijk deel van bedrijventerrein Harnaschpolder.

Het plangebied is gelegen in de gemeente Midden-Delfland, ten westen de van de kern Den Hoorn. Het plangebied wordt begrensd door de (percelen aan de) Woudselaan en de Harnaschdreef, de wegen Gantel en Harnaschdreef, de (percelen aan de) Woudseweg en de rijksweg A4.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan ligt, met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 5 december gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging digitaal te raadplegen als PDF te raadplegen op www.middendelfland.nl > Bestuur & Beleid > Actueel > Stukken ter inzage.

Inspraakprocedure

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, reactie op het voorontwerp naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een reactie indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Bart Boon (015) 380 42 22.

Informatieavond

Op donderdag 18 december a.s. kunt u tijdens een inloopavond informatie krijgen over het voorontwerp bestemmingsplan Harnaschpolder-Zuid 2014. U bent van harte welkom van 20.00 uur tot 21.30 uur in De Hoornbloem. Er zal geen centrale presentatie worden verzorgd, u kunt op elk tijdstip binnen de genoemde tijden dus gewoon binnenkomen.

Schipluiden, 4 december 2014

Naar boven