Logo Albrandswaard
Bestemmingsplan ‘Portland’, Albrandswaard

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het herstelbesluit (raad 24 februari 2014) van bestemmingsplan ‘Portland’ (26 november 2012). Naar aanleiding van de ingediende beroepen en de uitspraak van de Raad van State heeft de raad besloten het plan op 2 onderdelen aan te passen. Dit besluit is van 24 februari 2014 en al bekend gemaakt in huis-aan-huisblad De Schakel, maar nog niet bekend gemaakt op de wettelijk voorgeschreven wijze (in de Staatscourant en ruimtelijkeplannen.nl). Het herstelbesluit van 24 februari 2014 ligt daarom vanaf 12 december 2014 ter inzage.

Aanpassingen

Ten opzichte van het vastgestelde plan is het plan op onderdelen gewijzigd:

  • 1. de maatschappelijke bestemming op perceel de Beurs 41 aan te passen zodat een sporthal op de Beurs 41 niet tot de mogelijkheden behoort;

  • 2. voor de ten westen van het perceel Bakkersdijk 28 gesitueerde watergang en de daarbij behorende keurstreken de feitelijke situatie op te nemen, zoals vervat in het voorheen geldende bestemmingsplan (‘Portland I, herziening Bakkerparksweg e.o. Ie wijziging’).

Inzage

  • Gemeentehuis, Hofhoek 5 in Poortugaal: van vrijdag 12 december 2014 tot en met donderdag 22 januari 2015. Tegen vergoeding van de kosten kunt u een afschrift van de ter inzage gelegde stukken krijgen.

  • Website gemeente: www.albrandswaard.nl > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplan ‘Portland’.

  • Landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl; NL.IMRO.0613.BPPortland-VST2.

Beroep

  • Schriftelijk, door belanghebbenden en binnen de genoemde (inzage)termijn van zes weken.

  • Stuur uw schriftelijk gemotiveerd beroep, als ook een voorlopige voorziening aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven