Logo Elburg
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Woonwagencentrum De Giek’, Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat de raad van de gemeente Elburg op 24 november 2014 het bestemmingsplan “Woonwagencentrum De Giek” gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan “Woonwagencentrum De Giek” betreft een bestemmingsplan voor het woonwagencentrum aan de Giek te Elburg.

Met ingang van woensdag 10 december 2014 liggen het raadsbesluit c.a. en het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken (tot en met 20 januari 2014) voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (Themabalie I van Klantcontactcentrum) te Elburg. Ook kunnen de stukken worden geraadpleegd via de gemeentelijke website, www.elburg.nl onder bekendmakingen; bestemmingsplan. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan in elektronische vorm ook raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0230.BPWWCDEGIEK2014-VST1

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden die reeds een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht, met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan en het raadsbesluit ter inzage zijn gelegd, gedurende de termijn van zes weken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven