Afwijking van het bestemmingsplan bouwplan Hartogsweg 0, IJsselmuiden
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wabo in samenhang met artikel 3.10 van de Wabo een omgevingsvergunning willen verlenen voor de bouw van een woning met berging op het perceel kadastraal bekend gemeente Kampen, sectie I, nummer 920 (gedeeltelijk) IJsselmuiden (Hartogsweg). De afwijking van het bestemmingsplan is nodig omdat op agrarisch gebied geen woning met berging mag worden gebouwd.
 
De aanvraag en ontwerpbeschikking met de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 4 december 2014 zes weken voor iedereen ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.
 
Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van “zienswijze Hartogsweg 0”. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.
Naar boven