Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding Agriport A7, grootschalige glastuinbouw, eerste partiële herziening’
Logo Hollands Kroon
Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.
Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.
Onderwerp: voornemen om met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Agriport A7, grootschalige glastuinbouw, eerste partiële herziening’ vast te stellen.
Plangebied: een gebied van circa 70 hectare, gelegen ten zuiden van de Tussentocht, ten noorden van de Tussenweg en ten oosten van de Rijksweg A7 te Middenmeer.
Doel plan: Het juridisch-planologisch mede mogelijk maken van de vestiging van datacenters. Een datacenter is een bedrijf dat zich in hoofdzaak richt op het digitaal opslaan en verwerken van informatie op computers (servers) waaronder mede begrepen bedrijven gericht op de computerservice en informatietechnologie.
Ter inzage
U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding Agriport A7, grootschalige glastuinbouw, eerste partiële herziening’ (IMRO-idn: NL.IMRO.1911.BPAgriporthz01-ON01) met de bijbehorende stukken vanaf 2 december 2014 tot en met 12 januari 2015 inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting. Adres: de Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna.
Dit bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.hollandskroon.nl.
Zienswijze
Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.
Schriftelijk
Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding Agriport A7, grootschalige glastuinbouw, eerste partiële herziening’.
Mondeling
Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 088-321 5000. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.
Naar boven