Omgevingsvergunningrealisatie vlonderterras en verruiming horecafunctie paviljoen Horsterpark
Logo Duiven
Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:
O mgevingsvergunning realisatie vlonderterras en verruiming horecafunctie paviljoen Horsterpark.
De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een vlonderterras en een verruiming van de horecafunctie en de openingstijden van het paviljoen aan de Horsterparklaan 1 te Duiven.
Inzien
De aanvraag en de omgevingsvergunning liggen met ingang van 4 december 2014 tot en met 7 januari 2015 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast is de omgevingsvergunning te lezen op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net.
Wijzigingen
Ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning wordt de definitieve omgevingsvergunning gewijzigd vastgesteld. Er is een aanvullend akoestisch onderzoek bij het besluit gevoegd.
Beroep
Van 5 december 2014 tot en met 8 januari 2015 kan beroep worden ingesteld.
Het beroep dient ingesteld te worden bij de rechtbank van Arnhem (Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem).
Beroep kan worden ingediend door een belanghebbende:
  • -
    die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp besluit;
  • -
    die aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;
  • -
    die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling ten opzicht van de ontwerp omgevingsvergunning zijn aangebracht.
De omgevingsvergunning treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl.
Meer i nformatie
Voor meer informatie over de omgevingsvergunning realisatie vlonderterras en verruiming horecafunctie paviljoen Horsterpark kijkt u op de gemeentelijke website http://0226.roview.net . Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw M. Giezen. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en bereikbaar via (0316) 27 93 85.
Naar boven