Logo De Bilt
Kennisgeving omgevingsvergunning hoek Nachtegaallaan/Melchiorlaan te Bilthoven, De Bilt

Burgemeester en wethouders van De Bilt maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo hebben besloten af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Emmaplein en Vinkenplein te Bilthoven voor het realiseren van een gebouw met zes appartementen op de 1e en 2e verdieping, een commerciële plint met een bancaire dienstverleningsfunctie en een parkeerkelder op het perceel Vinkenlaan 10-12 (hoek Nachtegaallaan/Melchiorlaan) te Bilthoven.

Het besluit inclusief de bijbehorende stukken ligt met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken, unit vergunningen ter inzage op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Tegen bovengenoemde besluiten kan een beroepsschrift worden ingediend door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de eventuele wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet bij de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht worden ingediend. De termijn hiervoor bedraagt zes weken vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. De beroepstermijn van zes weken begint dus te lopen vanaf de tweede dag na de datum van deze publicatie.

In het beroepschrift moet in elk geval worden vermeld naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en de redenen waarom beroep wordt ingesteld. Het beroepschrift moet ondertekend worden. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen.

Als u wilt voorkomen dat het besluit in werking treedt, dan moet u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U moet voor een dergelijke voorziening ook griffierecht betalen.

Het planidentificatienummer van de omgevingsvergunning hoek Nachtegaallaan/Melchiorlaan te Bilthoven is NL.IMRO.0310.0009OV14012-VG01.

Burgemeester en wethouders van De Bilt,

3 december 2014

Naar boven