Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Kollumerzwaag Harm Smidswei 6’, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Kollumerzwaag Harm Smidswei 6’ vanaf donderdag 4 december 2014 ter inzage ligt.

Het plan

De stichting Lichtpunt is voornemens de Lichtpuntloods uit te breiden aan de zuidzijde van het perceel Harm Smidswei 6 Kollumerzwaag. Dit bestemmingsplan voorziet in een wijziging van het bouwvlak, waardoor de bouwmogelijkheden verplaatst worden van de westzijde van het perceel naar de zuidzijde. De bouwmogelijkheden zullen landschappelijk ingepast worden middels een nieuwe houtsingel.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 4 december 2014 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, aan de van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook is het bestemmingsplan beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, onder wonen en leven – ruimtelijke plannen. Ook is het plan met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen op het webadres http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0079.PhKzHSmidswei614-Ow01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Wilt u buiten openingstijden het plan inzien of mondeling een zienswijze indienen dan kunt u contact opnemen met de afdeling VROM.

Naar boven