Logo Purmerend
Ontwerpbestemmingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa 6e fase 2014’, Purmerend

Burgemeester en wethouders hebben op 18 november 2014 besloten het ontwerpbestemmingsplan "Weidevenne, kwadrant Europa 6e fase 2014" vrij te geven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plan "Weidevenne, kwadrant Europa 6e fase 2014" betreft het planologisch mogelijk maken van bebouwing dat eerder buiten het bestemmingsplan Weidevenne 2012 is gehouden in verband met een onteigeningsprocedure. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit planregels en een verbeelding en is voorzien van een toelichting. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0439.BPWVEURFASE62014-on01.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan "Weidevenne, kwadrant Europa 6e fase 2014" ligt ter inzage van 5 december 2014 tot en met 15 januari 2015.

De stukken liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de gemeentelijke website (www.purmerend.nl/bestemmingsplannen) en via de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl

Reactiemogelijkheid

Gedurende de periode van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Purmerend.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde, dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de heer M. Klazema / mevrouw C. Bernaards van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Beleid (via telefoonnummer 0299-452756). De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Naar boven