Ontwerp-wijzigingsbesluit perceel Oudedijk 3 te Schagen, gemeente SCHAGEN
Logo Schagen
(NL.IMRO.0441.WPLGSOUDEDIJK3-ON01)
Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend, dat zij het ontwerpbesluit tot wijziging van de bestemming van het perceel Oudedijk 3 te Schagen met ingang van 29 november 2014 tot en met 9 januari 2015 ter inzage leggen.
Wij zijn voornemens gebruik te maken van de bevoegdheid de agrarische bestemming te wijzigen in Wonen, omdat de agrarische bestemming daar is gestaakt en niet meer in gebruik zal komen. Op grond van de planregels van het bestemmingsplan “Landelijk Gebied Schagen” kunnen we de bestemming van de voormalige bedrijfswoning (stolp) omzetten in burgerwoning en het overige deel van het bouwvlak te bestemmen tot agrarisch onbebouwd.
Het ontwerpbesluit, het digitale wijzigingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen met ingang van 29 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. Het ontwerpwijzigingsplan en ontwerpbesluit zijn ook te raadplegen via de website van de gemeente Schagen (www.schagen.nl) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl .
Het kenmerk van het plan is het bovenvermelde identificatienummer.
In genoemde periode kunnen belanghebbenden zowel een mondelinge als een schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit bij ons naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen aan burgemeester en wethouders, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimte onder 0224 210208.
Schagen, 28 november 2014
Naar boven