Logo Moerdijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Begraafplaats Klundertseweg in Zevenbergen’, Moerdijk

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 4 december 2014 tot en met 14 januari 2015 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie het ontwerp van het bestemmingsplan “Begraafplaats Klundertseweg in Zevenbergen” (planidentificatie NL.IMRO.1709.BegraafplaatsZVB-BP30) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de realisatie van een nieuwe begraafplaats in Zevenbergen mogelijk te maken.

Daarnaast maken burgemeester en wethouders bekend dat zij voornemens zijn bij de provincie Noord-Brabant een verzoek te doen als bedoeld in artikel 4.12 van de Verordening ruimte 2014 ten behoeve van het uitbreiden van het bestaand stedelijk gebied. De aanpassing van deze begrenzing is in dit ontwerpbestemmingsplan opgenomen door middel van de in artikel 36.5 van de Verordening ruimte 2014 genoemde gebiedsaanduidingen op de Verbeelding, welke deel uitmaakt van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plan is digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl en kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl/projecten.

Iedereen kan tijdens de genoemde termijn van 6 weken tegen zowel het ontwerpbestemmingsplan als tegen het voornemen tot het aanpassen van de begrenzing een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen.

Zevenbergen, 3 december 2014

Naar boven