Logo Heumen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Overasselt, Valkstraat 11’, Heumen

NL.IMRO.0252.OVbpValkstraat11-VA01

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 18 november 2014 het bestemmingsplan “Overasselt, Valkstraat 11” hebben vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een regeling voor de sanering van het ter plaatse gevestigde kassenbedrijf en de bouw van een woongebouw of vrijstaande woning ter plaatse.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn met ingang van donderdag 4 december 2014 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen vanaf die datum tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 4 december 2014 tot en met 14 januari 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 15 januari 2015, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 2 december 2014

Naar boven