Logo Utrecht (Utr)
Bekendmaking Wijzigingsplan Parkwijk, Langerak Zandweg 68

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a en artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 4 december 2014 gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage ligt het op 18 november 2014 door het college vastgestelde wijzigingsplan Zandweg 68.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied ligt in Leidsche Rijn en betreft het perceel Zandweg 68.

Het doel van het plan is om conform de wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan Parkwijk, Langerak de verwijdering van de specifieke aanduiding ten behoeve van bedrijfsactiviteiten in de op het perceel aanwezige loods en de bouw van twee woningen op het perceel planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Inzien

Het vastgestelde wijzigingsplan als vervat in het digitale bestand NL.IMRO.0344.WPPARKLANGWIJZZAND-VA01 ligt met ingang van 4 december 2014 gedurende zes weken, dus tot en met 14 januari 2015 ter inzage.

Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar:

Het digitale wijzigingsplan via de landelijke website is authentiek. Op de landelijke website zijn niet alle onderzoeksrapporten van het wijzigingsplan in te zien. Op de gemeentelijke website zijn de onderzoeksrapporten wel beschikbaar.

Een papieren versie van het wijzigingsplan ligt ter inzage bij:

Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

het Stadskantoor (5e etage), Stadsplateau 1 (nabij het centraal station) te Utrecht

Open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 17.00 uur.

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de bovengenoemde termijn van de ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Het beroep kan worden ingesteld bij:

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen.

Mogelijkheid verzoek om voorlopige voorziening

Het enkel indienen van een beroepschrift schort de werking van de besluiten niet op. Als een spoedeisend belang aanwezig is, kan door de indiener van een beroepschrift een afzonderlijk verzoek om een 'voorlopige voorziening' ingediend worden bij de Voorzitter van de voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven