Logo Woudrichem
Kennisgeving inzake besluit vormvrije m.e.r.-beoordelingnotitie Hoefpad 13 te Uitwijk, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van Woudrichem maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, vierde lid van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 22 september 2014 heeft firma de Hoef, Hoefpad 13 te Uitwijk, een vormvrije m.e.r.-beoordelingnotitie, voor de verandering van de veebezetting binnen de inrichting aan Hoefpad 13 ingediend. Overeenkomstig het Besluit milieueffectrapportage 1994, moet het college vooraf bepalen of voor de beoogde veranderingen een milieueffectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de vormvrije m.e.r.-beoordelingsnotitie hebben burgemeester en wethouders op 18 november 2014 besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Het besluit en alle ter zake zijnde stukken liggen met ingang van 27 november 2014 gedurende 6 weken ter inzage aan de balie van het gemeente huis te Woudrichem, Raadhuisplein 1 te Woudrichem.

Het besluit wordt aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit (op de aanvraag om een omgevingsvergunning). Gelet op artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is een dergelijke beslissing niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Bezwaar tegen deze besluitvorming kan aan de orde worden gesteld in de vergunningprocedure in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht die op deze besluitvorming volgt.

Naar boven