Logo Helmond
Ontwerpbestemmingsplan Helmond-Oost I, Helmond

burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan “Helmond-Oost I” vanaf 2 december 2014 zes weken door een ieder kan worden ingezien.

Het betreft de actualisering van het bestemmingsplangebied Helmond Oost. In grote lijn betreft het de woonbuurten Beisterveld, Beisterveldse Broek en Straakven, die worden begrensd door de Bakelsedijk, de burgemeester van Houtlaan, de Deurneseweg en de Kanaalomleiding. Op één ontwikkeling na is hier sprake van een conserverend bestemmingsplan. De ontwikkeling betreft een perceel op de hoek Straakvense Bosdijk-Van Weerden Poelmanstraat, waarvan de huidige maatschappelijke bestemming is gewijzigd in een woonbestemming ten behoeve van de bouw van 17 woningen.

Inzage plan

U kunt het plan bekijken op de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl . Identificatiecode is NL.IMRO.0794.1100BP110050-1000. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1. Het bekijken van dit exemplaar kan alleen op afspraak, via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak. De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Zienswijzen

Tijdens de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar: de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van: zienswijze bestemmingsplan Helmond-Oost I.

Als u een zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor bellen naar telefoonnummer (0492)702602, op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

Helmond, 28 november 2014

Burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma – Van den Heuvel, burgemeester.

A.P.M. Ter Voert, secretaris.

Naar boven