Verleende omgevingsvergunning, nieuwbouw crematorium, afwijken van bestemmingsplan, plaatsen van een handelsreclame, aanleggen van een uitrit, kappen van bomen, plaatsen van een 10KV compactstation en gedeeltelijk verbreden Meerweg, Meerweg 11 en 11A, Alkmaar
Logo Alkmaar
WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT
 
1816MG11
Uitgebreide voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningen
Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:
Meerweg 11 en 11A Alkmaar: nieuwbouw crematorium, afwijken van bestemmingsplan, plaatsen van een handelsreclame, aanleggen van een uitrit, kappen van bomen, plaatsen van een 10KV compactstation en gedeeltelijk verbreden Meerweg.
 
Datum einde beroepstermijn: 8 januari 2015.
 
Verklaring van geen bedenkingen
Bovengenoemde vergunning voor de locatie Meerweg 11 en 11A kan niet eerder worden verleend dan nadat de gemeenteraad heeft verklaard daartegen geen bedenkingen te hebben. De gemeenteraad heeft besloten tot afgifte van een verklaring van geen bedenkingen voor het realiseren van een crematorium op genoemde locatie.
 
Datum einde beroepstermijn: 8 januari 2015.
 
Beroep
De besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor, Mallegatsplein 10 in Alkmaar. Openingstijden: Zonder afspraak: alle werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. Met afspraak: alle werkdagen van 12.00 tot 16.30 uur; donderdagavond van 16.30 tot 20.00 uur.
 
Daarnaast kan de verleende omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken op internet worden ingezien via de website  
 
Belanghebbenden kunnen gedurende de beroepstermijn tegen deze besluiten schriftelijk en gemoti­veerd beroep indie­nen bij de rechtbank Noord-Holland, afdeling Publiekrecht, sectie Bestuur, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De beroepstermijn van zes weken vangt aan de dag na die waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd. Een eventueel beroep dient uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde beroepstermijn te zijn ingediend. 
 
Naar boven