Gemeente Midden-Delfland – voorbereidingsbesluit - locatie van de voormalige Kistenfabriek in Maasland
Logo Midden-Delfland
Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 18 november 2014 een voorbereidingsbesluit heeft genomen op grond van artikel 3.7 van de Wet op de ruimtelijke ordening.
Het besluit betreft de locatie van de voormalige Kistenfabriek in Maasland en het besluit treedt met ingang van heden in werking.
Het raadsbesluit en voorbereidingsbesluit met tekening (kenmerk NL.IMRO.1842.vb14ML01-va01) ligt vanaf maandag 24 november 2014, gedurende zes weken, tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.
Tevens zijn deze documenten gedurende de genoemde termijn van ter inzage ligging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage.
Het voorbereidingsbesluit dient ter acute bescherming van het gebied vooruitlopend op een bestemmingsplanwijziging. Om te voorkomen dat het gebied minder geschikt wordt voor de verwezenlijking van een daaraan bij het plan te geven bestemming, is het verboden het gebruik van de gronden en bouwwerken in het onder 1 bedoelde gebied, te wijzigen in een ander gebruik, waaronder ook wordt verstaan wijziging in omvang of intensiteit dan aanwezig is op de dag van inwerkingtreding van dit besluit.
Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen beroepsprocedure open, tegen de wijziging van het bestemmingsplan uiteraard wel.
Schipluiden, 19 november 2014
Namens burgemeester en wethouder van Midden-Delfland
Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,
A. Hoeksema.
Naar boven