Verzekeringswezen: overdracht van rechten en verplichtingen ingevolge artikel 3:124, tweede lid van de Wet op het financieel toezicht

Euler Hermes France

Euler Hermes France, gevestigd te 1 Place des Saisons, Paris-la Défense Cedex (92048) – Frankrijk, deelt hierdoor aan belanghebbenden mee dat zij haar rechten en verplichtingen uit of krachtens na te noemen overeenkomsten van schadeverzekering met toestemming van Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR), verleend bij besluit van 10 juli 2014, heft overgedragen aan Euler Hermes Europe, gevestigd te 56 avenue des Arts, Bruxelles (1000) – België.

De in alinea 1 bedoelde overdracht heft betrekking op alle overeenkomsten van schadeverzekering, die behoren of behoord hebben het door Euler Hermes France uitgeoefende directe schadeverzekeringsbedrijf.

De overdracht is voor alle belanghebbenden van kracht geworden met ingang van 4 november 2014.

De verzekeringsnemers kunnen gedurende drie maanden na de dagtekening van deze Staatscourant de overeenkomst van schadeverzekering schriftelijk bij Euler Hermes Europe opzeggen met ingang van de dag na afloop van deze termijn. Ingeval van zodanise opzegging van een overeenkomst van schadeverzekering vindt pro rata premierestitutie plaats.

Naar boven