Logo Texel
Ontwerpbestemmingsplan Den Burg, Molenstraat-Anne Frankstraat ter inzage, Texel

Burgemeester en Wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Den Burg, Molenstraat-Anne-Frankstraat met nummer NL.IMRO.0448.DNB20140001-va01 met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de bouwmogelijkheid voor het woon-zorgcomplex ‘De Waerden’. Op de hoek Molenstraat-Anne Frankstraat in Den Burg. In het huidige bestemmingsplan Den Burg is voor deze locatie al een bouwmogelijkheid opgenomen met een maatschappelijke bestemming. Met dit ontwerp bestemmingsplan wordt een wijziging doorgevoerd in de bebouwingsmogelijkheden en de uiteindelijke bestemming. De nieuwe bestemming van dit perceel wordt Wonen met zorg.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van woensdag 26 november 2014 tot en met dinsdag 6 januari 20154 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Emmalaan 15, 1791 AT

Den Burg. De publieksbalie is geopend van maandag tot en met donderdag 08.30 – 12.30 uur.

De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0448.DNB20140001-va01 en via de website van de gemeente Texel, www.texel.nl (/actueel/bekendmakingen).

Zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan Den Burg Molenstraat-Anne Frankstraat naar voren brengen bij de raad van de gemeente Texel / team Dienstverlening, Postbus 200, 1790 AE te Den Burg.

Naar boven