Logo Slochteren
Meerstad-Midden, uitwerkingsplan Meeroevers II/b, vlek 16b, Slochteren

Bureau Meerstad heeft in Meerstad het volgende deelplan ontwikkeld: Meeroevers II/b, vlek 16b. Deze vlek ligt op de hoek van de Zuidboldersweg en Langs de erven in Meerstad. In het plan komen nieuwe woningen. De meeste woningen komen direct aan de Zuidboldersweg.

Voor dit gebied is een uitwerkingsplan opgesteld. Dat vult de algemene regels van het bestemmingsplan Meerstad-Midden verder in. Het uitwerkingsplan heet “Meerstad-Midden, uitwerkingsplan Meeroevers II/b, vlek 16b”.

Het ontwerp van het uitwerkingsplan heeft zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Nu hebben burgemeester en wethouders het plan vastgesteld. Het plan is niet gewijzigd.

Plan inzien

U kunt het vastgestelde plan inzien van donderdag 6 februari tot en met woensdag 19 maart.

Het plan ligt ter inzage:

  • in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren;

  • bij Bureau Meerstad, Hoofdweg 143 a in Harkstede.

Ook kunt u het plan raadplegen via:

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden beroep instellen, maar alleen als zij kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze konden indienen tegen het ontwerp.

U kunt uw beroep richten aan:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Het plan treedt in werking op 20 maart, ook als er beroep is ingediend. Maar, als iemand tijdens de beroepstermijn de Raad van State om een voorlopige voorziening vraagt, treedt het besluit pas in werking als de Raad van State dat besluit.

Naar boven