Logo Teylingen
Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Jacoba van Beierenweg 146A, Voorhout

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2014TEY01028-0301

Toelichting ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied is het perceel Jacoba van Beierenweg 146A, gelegen in het buitengebied ten noorden van Voorhout. Aan de gemeente is voor dit perceel verzocht om medewerking aan de realisatie van een nieuwe bedrijfsruimte, behorend bij het bestaande agrarische bedrijf. De te bebouwen bollengrond zal door de initiatiefnemer worden gecompenseerd, zodat elders in het buitengebied bollengrond vrij zal komen. Daarom zal het ontwerpbestemmingsplan deze ontwikkeling mogelijk maken door middel van het vergroten van het bouwvlak.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 voor een ieder ter inzage ligt.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Bouwen en verbouwen – Bestemmingsplannen – Voorhout – Jacoba van Beierenweg 146A, Voorhout vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf-bestand van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Als er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het plan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met de heer Fariq Ishaak van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252.

Voorhout, 26 november 2014

Burgemeester en wethouders van Teylingen,

Naar boven