Logo Etten-Leur
Uitwerking Schoenmakershoek-Oost fase 1 herziening 1, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub b Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Schoenmakershoek-Oost’ voor de bouwkavel aan de noordzijde van de Schipperstraat tussen de Karmanstraat en het Koetsierhof uitgewerkt hebben ten behoeve van de bouw van dertien woningen. Het uitwerkingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpuitwerking.

Het uitwerkingsbesluit inclusief planverbeelding liggen gedurende de periode van donderdag 27 november tot en met donderdag 8 januari 2015 in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 voor een ieder ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke Plannen > Schoenmakershoek-Oost > Uitwerking fase 1. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand.

In de periode van 28 november 2014 tot en met 8 januari 2015 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage). Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die bij burgemeester en wethouders een zienswijze hebben ingediend inzake het ontwerp uitwerkingsplan alsmede belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot burgemeester en wethouders te wenden.

Het uitwerkingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het uitwerkingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 26 november 2014

Naar boven