Logo Heumen
Ontwerpbestemmingsplan ‘IJkelaarstraat 2’, Heumen

Identificatienummer: NL.IMRO.0252.BPIJkelaarstraat2-OW01

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het herzien van de bestemming van het perceel kadastraal bekend gemeente Overasselt, Sektie G, nummer 296, plaatselijk bekend IJkelaarstraat 2 te Overasselt het ontwerpbestemmingsplan “IJkelaarstraat 2” is opgesteld.

In de beoogde bestemmingsplanherziening wordt het bestemmingsplan “Buitengebied 2009” op de volgende onderdelen herzien:

  • de begrenzing van het agrarisch bouwvlak IJkelaarstraat 2 met behoud van het bestaande oppervlak”;

  • uitbreiding van het aantal kampeereenheden in het kader van kamperen bij de boer;

  • de realisering van landschappelijke beplanting;

  • realisering van ca. 900 m natuurvriendelijke oevers.

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt, zienswijzen kunnen worden ingediend. Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

Inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpvaststellingsbesluit alsmede de onderliggende onderzoeken zijn vanaf donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588347.

Malden, 25 november 2014

Naar boven