Logo Horst aan de Maas
Vaststelling bestemmingsplan ‘Gebr. Van Doornelaan 30 t/m 52, Horst’, Horst aan de Maas

(NL.IMRO.1507.HOGEBRVDOORNELN30-BPV1)

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het de gemeenteraad van Horst aan de Maas op 18 november 2014 bestemmingsplan “Gebr. Van Doornelaan 30 t/m 52, Horst” heeft vastgeteld.

Het plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Gebr. Van Doornelaan te Horst en is kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie N, nr 1106.

Aanleiding en doel van het vastgestelde bestemmingsplan

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is de realisatie van 17 gestapelde sociale huurwoningen (appartementen).

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 8.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77. Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Horst aan de Maas;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te stellen;

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van voornoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagetermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Naar boven