Logo Stein
Ontwerpbestemmingsplan ‘Louisegroeveweg–Bramert-Noord’, Stein

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Louisegroeveweg- Bramert-Noord” met ingang van donderdag 27 november gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in de realisering van zes woningen in het gebied plaatselijk bekend als “Bramert-Noord”, ten zuiden van de Louisegroeveweg circa 150 meter ten westen van de A2. De zes woningen worden gebouwd in het kader van herhuisvesting van een zestal gezinnen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende relevante stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0971.BPLouisegroevewgBN-002) en als extra service via de gemeentelijke website www.gemeentestein.nl (actueel/bekendmakingen/bestemmingsplan). Ook is dan (digitale) inzage van het ontwerpbestemmingsplan in het gemeentehuis mogelijk.

Zienswijzen

Gedurende voormelde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan (schriftelijk) kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stein.

Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan: Gemeenteraad van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht na het maken van een afspraak (tel.046-4359265).

Mondelinge toelichting

Degenen die hun zienswijze tijdig kenbaar hebben gemaakt worden door de gemeenteraad in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting in de reguliere vergadering van de commissie Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening. Als u hiervan gebruik wenst te maken, dient u dit te melden in de zienswijze.

Onderhavige bekendmaking geldt tevens als kennisgeving in de zin van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Informatie

Voor informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling MRB, dhr. mr. B.B.M. Lemmens, tel: 046-4359265.

Stein, 26 november 2014

M.F.H. Leurs-Mordang burgemeester

J. Beverloo Secretaris

Naar boven